Flórián Dóra

Szappankészítő

Honlap: floransszappan.hu

2010 tavaszán indítottuk családi vállalkozásunkat Pécselyen, egy kis Balaton-felvidéki településen. Célunk az volt, hogy  a piacon már  megtalálható főzött szappanoktól eltérő gyártástechnológiával állítsunk elő kiváló minőségű , tartós szappan termékeket.Többszörös finomítási eljárással készült hidegen sajtolt szappanokat kezdtünk kikisérletezni. Kezdetben bérgyártásban készítettük a szappanokat, majd közben kifejlesztettünk 2 prémium kategóriás, saját márkás terméket. Jelenleg a Zador és a Floran’s márkanéven vagyunk jelen hazai és a nemzetközi piacokon. Kézi és gépi technológiát finoman ötvözve készítjük szappanjainkat.  Nagy teljesítményű gépekkel többszörösen finomítjuk az alapanyagokat, hogy  teljesen homogének és egységes textúrájuak legyenek, majd minden egyes darabot külön kézzel sajtolunk formára, és egyenként kézzel csomagoljuk őket. Nagy hangsúlyt fektetünk nemcsak a beltartalom kiváló minőségére, hanem a külső megjelenésre is. Csomagolásainkat Laki Eszter képzőművész grafikussal terveztetjük.

Cimkék: : Szépségápolás

2016 © Magyar Kézműves Szövetség - Minden jog fenntartva | levél az egyesületnek | levél a webműhelynek