Pénzes Anikó

Budapest

Foltcom Kft.

Tel: +36/70/380-8706

Pénzes Anikó textilműves vagyok, a Foltcom Kft. ügyvezetője és tulajdonosa.

2000 óta készítek textilből különböző termékeket. Kezdetben csak gyermekeim és magam örömére készültek ezek a tárgyak, majd 2 év alatt elvégeztem két kurzust. Azóta is rendszeresen járok különböző tanfolyamokra, képzésekre, minden év szeptemberében Franciaországba utazom kiállításra és továbbképzésre.

2005-ben az Andrássy úton nyitottam egy kis galériát, ahol az antik fenyőbútorok, házi szőttesek, régi csipkék társaságában jól megfértek ezek a kedves tárgyak.

Az általam készített termékek:

- egyedi, kézzel készített babák, bábok, figurák

- textilből kézzel készített használati tárgyak

- textilből kézzel készített dekorációk

- levendulával töltött termékek széles választéka.

Sajnos a boltot be kellett zárnom, azóta saját műhelyemben készítem a textil tárgyakat, és rendszeres látogatója vagyok a színvonalas hazai rendezvényeknek,vásároknak. Gyakran veszek részt külföldi vásárokon is.